Group Spin Classes

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
6:00 am
Group Cycle
6:10 am
6:55 am
45 min.
6:15 am
CycleCore
6:15 am
7:15 am
60 min.
Group Cycle
6:15 am
7:00 am
45 min.
Group Cycle
6:15 am
7:00 am
45 min.
6:30 am
6:45 am
7:00 am
8:00 am
Cycle Yoga
8:00 am
9:00 am
8:15 am
8:30 am
Spinning & Sculpt
8:30 am
10:00 am
75 min.
8:45 am
9:00 am
9:15 am
Cycle Yoga
9:15 am
10:15 am
60 min.
Group Cycle
9:15 am
10:00 am
45 min.
Group Cycle
9:15 am
10:00 am
45 min.
9:30 am
9:45 am
10:00 am
Group Cycle
10:00 am
10:45 am
45 min.
GOLD Cycle
10:00 am
10:45 am
Group Cycle
10:00 am
10:45 am
45 min.
10:15 am
10:30 am
11:00 am
Cycle Sprint
11:00 am
11:30 am

Group Cycle/TRX
11:00 am
12:00 pm
11:15 am
11:30 am
11:45 am
7:00 pm
Group Cycle
7:00 pm
7:45 pm
7:15 pm
Group Cycle/TRX
7:15 pm
8:15 pm
7:30 pm
7:45 pm
Group Cycle
7:45 pm
8:30 pm
8:00 pm
8:15 pm

Sunday

  • Cycle Yoga
    8:00 am - 9:00 am
  • Group Cycle
    10:00 am - 10:45 am
  • Cycle Sprint
    11:00 am - 11:30 am
  • Group Cycle/TRX
    11:00 am - 12:00 pm

Monday

  • CycleCore
    6:15 am - 7:15 am
  • Cycle Yoga
    9:15 am - 10:15 am
  • Group Cycle
    7:45 pm - 8:30 pm

Tuesday

  • Spinning & Sculpt
    8:30 am - 10:00 am
  • GOLD Cycle
    10:00 am - 10:45 am

Wednesday

  • Group Cycle
    6:15 am - 7:00 am
  • Group Cycle
    9:15 am - 10:00 am
  • Group Cycle/TRX
    7:15 pm - 8:15 pm

Thursday

  • Group Cycle
    6:10 am - 6:55 am
  • Group Cycle
    7:00 pm - 7:45 pm

Friday

  • Group Cycle
    6:15 am - 7:00 am
  • Group Cycle
    9:15 am - 10:00 am

Saturday

  • Group Cycle
    10:00 am - 10:45 am
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
6:00 am
Group Cycle
6:10 am
6:55 am
45 min.
6:15 am
Group Cycle
6:15 am
7:00 am
45 min.
Group Cycle
6:15 am
7:00 am
45 min.
6:30 am
6:45 am
9:15 am
Group Cycle
9:15 am
10:00 am
45 min.
Group Cycle
9:15 am
10:00 am
45 min.
9:30 am
9:45 am
10:00 am
Group Cycle
10:00 am
10:45 am
45 min.
Group Cycle
10:00 am
10:45 am
45 min.
10:15 am
10:30 am
7:00 pm
Group Cycle
7:00 pm
7:45 pm
7:15 pm
7:30 pm
7:45 pm
Group Cycle
7:45 pm
8:30 pm
8:00 pm
8:15 pm

Sunday

  • Group Cycle
    10:00 am - 10:45 am

Monday

  • Group Cycle
    7:45 pm - 8:30 pm

Wednesday

  • Group Cycle
    6:15 am - 7:00 am
  • Group Cycle
    9:15 am - 10:00 am

Thursday

  • Group Cycle
    6:10 am - 6:55 am
  • Group Cycle
    7:00 pm - 7:45 pm

Friday

  • Group Cycle
    6:15 am - 7:00 am
  • Group Cycle
    9:15 am - 10:00 am

Saturday

  • Group Cycle
    10:00 am - 10:45 am
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
6:15 am
CycleCore
6:15 am
7:15 am
60 min.
6:30 am
6:45 am
7:00 am

Monday

  • CycleCore
    6:15 am - 7:15 am
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
8:30 am
Spinning & Sculpt
8:30 am
10:00 am
75 min.
8:45 am
9:00 am
9:15 am
9:30 am
9:45 am

Tuesday

  • Spinning & Sculpt
    8:30 am - 10:00 am
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
8:00 am
Cycle Yoga
8:00 am
9:00 am
8:15 am
8:30 am
8:45 am
9:15 am
Cycle Yoga
9:15 am
10:15 am
60 min.
9:30 am
9:45 am
10:00 am

Sunday

  • Cycle Yoga
    8:00 am - 9:00 am

Monday

  • Cycle Yoga
    9:15 am - 10:15 am
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
11:00 am
Cycle Sprint
11:00 am
11:30 am
11:15 am

Sunday

  • Cycle Sprint
    11:00 am - 11:30 am
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
10:00 am
GOLD Cycle
10:00 am
10:45 am
10:15 am
10:30 am

Tuesday

  • GOLD Cycle
    10:00 am - 10:45 am
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
11:00 am
Group Cycle/TRX
11:00 am
12:00 pm
11:15 am
11:30 am
11:45 am
7:15 pm
Group Cycle/TRX
7:15 pm
8:15 pm
7:30 pm
7:45 pm
8:00 pm

Sunday

  • Group Cycle/TRX
    11:00 am - 12:00 pm

Wednesday

  • Group Cycle/TRX
    7:15 pm - 8:15 pm

Group Spin Class Descriptions

Group Cycle

This 45 minute class in our new cycle studio will test your cardio and lower body strength as you simulate riding through a scenic landscape.

CycleCore

Combine the endurance training of Indoor Cycling with a comprehensive core workout.

CycleYoga

This program will combine the cardio conditioning of Indoor Cycling with the strength and flexibility of yoga poses. Develop your aerobic system, muscular strength and flexibility in this total body experience.

Cycle Sprint

30-minute high-intensity class

GOLD Cycle

Lower-paced ride. A baby boomer’s favourite.